Muzyka: trance, electro house
Wiek: 19 Dołączyła: 30 Gru 2009 Posty: 27 Skąd: z miasta grzechu
Wysłany: 2010-02-24, 13:30
forum jest od tego aby wyrazac swoje zdanie a ten temat akurat dotyczy klubu wiec sie wypowiadam.
dzieci jezdza bo chca jezdzic takie czasy.. ale mnie ich obecnosc tak bardzo nie razi.
chodzilo mi glownie o osoby pijane.wiem ze sa wszedzie. w panoramie szczegolnie zawraca sie na nie uwage, w woli juz troche mniej, a w bingo wcale. i w tym problem.
_________________ Wychodzę z tłumu, kreuję swój charakter siłą rozumu.
Muzyka: trance, electro house
Wiek: 19 Dołączyła: 30 Gru 2009 Posty: 27 Skąd: z miasta grzechu
Wysłany: 2010-02-24, 14:27
Wachu napisał/a:
liczysz ze to sie zmieni?
patrzac na to jak ze zdaniem forumowiczow licza sie wlasciciele to nie. ale chcialabym zeby to sie zmienilo.
wachu ja wlasnie o mniej wiecej takich osobach mowie. bo gdyby ochrona miala wyprowadzac kazda osobe bedaca pod wplywem alkoholu to na sali zostaliby sami kierowcy..
_________________ Wychodzę z tłumu, kreuję swój charakter siłą rozumu.
Muzyka: Electro House ;-) Pomógł: 1 raz Wiek: 20 Dołączył: 27 Kwi 2009 Posty: 930 Skąd: ETM
Wysłany: 2010-02-24, 14:49
Cytat:
Pracując nad poprawa bezpieczeństwa i komfortu Waszej zabawy informujemy, że wprowadziliśmy selekcję. Osoby w wieku poniżej 17 lat oraz osoby ewidentnie w stanie nietrzeźwym nie będą wpuszczane do klubu.
widzę że usunięto informacje na temat ubioru Ale cóż kazdy ma to w dupie
_________________ Podpis niezgodny z regulaminem. Regulamin niezgodny z podpisem.Brak regulaminu ;p
i w to powątpiewam ^^
taa.. chociaz "zgony" mozna by wyprowadzac na dwor.. bo to nie jest dobra wizytowka dla klubu..
a o ubiorze to nawet nie wspominam to bylo tylko na papierze.. tak jak i cala reszta
_________________ Dziennikarz: czego nigdy nie zrobisz?
Fafaq: nigdy nie zagram kawałka Kalwi & Remi.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum